Ahmet Batuhan Yılmaz

İsmin Ahmed Batuhan Yılmaz, Trabzon’da yaşıyorum. Sizlere ANDER aracılığı ile Yunanistan’da katıldığım It’s All Greek To Me! Projesinden bahsetmek istiyorum . Öncelikle Erasmus+ projelerinde aktif bir kuruluş olarak takip ettiğim ANDER’in bir proje çağrısına başvuruda bulundum ve kabul edildim. Projede benim ile birlikte Türkiye’nin farklı bölgelerinden katılım sağlayan bir Türk ekibi vardı. Aktarmalı uçuşlar ile Antalya’dan Atina’ya ulaştım ve Türk ekibi ile burada buluştuk. Akabinde projenin olacağı şehir Nafplio’ya doğru Türk ekibi ile yola çıktık. Benim için henüz yolun başı olmasına rağmen çok eğlenceli ve keşfetmeye değer bir seyahat oldu. Proje oldukça öğretici ve eğiticiydi. Projede gerçekleştirilen takım çalışmaları, erasmus tanıtım faaliyetleri, gençlik katılımı ve dahil olma sunumları, kültürel çalışmalar çok faydalı oldu. Kendimi bir çok alanda geliştirme ve özellikle Yunanistan kültürünü tanıma şansı buldum. Özellikle projede gerçekleştirilen şehir gezisi etkinliklerinde Antik tiyatro , Mykines gibi bölgeler gezildi ve buraları görmek beni gerçekten heyecanlandırdı. Projemizde açık hava etkinliklerine yer verildi, projenin deniz kıyısında bir otel de gerçekleştirilmesi de projeye artı değer kattı, pek çok etkinliklerimiz kıyıda gerçekleştirildi. Örneğin proje aktiviteleri arasında yer alan tiyatro faaliyetini burada gerçekleştirdik ve çok verimli oldu. Projede kültürel tanıtım geceleri ve organizasyon tanıtım çalışmaları gerçekleşti. Bu çalışmalar ile hem gönderici kuruluşumuz olan ANDER’i tanıtma fırsatı bulduk hemde Türk kültürüne ait yiyecek, içecek, dans, müzik , tarihi ve turistik değerlerin dieğer katılımcı gruplara tanıtılmasını sağladık. Aynı zamanda diğer gruplarda bizlere tanıtım yaptık bu etkinlikte gerçekten çok etkili ve verimli oldu. Bizlere bu eşsiz fırsatı tanıdığı için ANDER’e teşekkür ediyorum. Ayrıca Türk ekibinin harika proje performansı ve takım uyumunu da taktir etmeden geçmek istemiyorum. Herkese selamlar

Tarih : 23.12.2020
Paylaş
 
“Get Involved in ESC..
Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 16-21 Aralık 2020 tarihinde Antalyada düzenlenen “Get Involved in ESC - Interregional P..
Read more >
It's all Greek to Gr..
Derneğimizin de katılımı ile Erasmus+ Gençlik Değişimleri programı kapsamında uygulanan "It's all Greek to me" projesi, ..
Read more >
Gönüllülük Çalıştayı..
5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü münasebetiyle TC İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından d..
Read more >